Tohle se ti bude líbit

Košík0

Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

O cookies

Cookies

Rock Point a.s. se sídlem Vrážská 1507, Praha 5 - Radotín, IČO: 26707233, DIČ: CZ26707233, zapsané v OR u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 7747.

Kontaktní údaje:

E-mail: poverenec@rockpoint.cz

Tel.: +420 379 200 111 

Rock Point a.s. je provozovatelem webových stránek www.keenfootwear.cz, na kterých pracujeme se soubory cookies. Více o cookies a jejich používání se dočtete níže.

Co jsou to cookies?

Cookies jsou textové soubory, které naše webová stránka odešle do prohlížeče, respektive vašeho zařízení, ze kterého naše webové stránky prohlížíte (tedy například telefon, tablet, počítač). Umožňují nám vás rozeznat a podle toho přizpůsobit naše webové stránky, provést analýzu vašeho chování, zobrazit vám určitý obsah atd. Více k jednotlivým cookies najdete zde

Jaké typy cookies používáme?

  • TECHNICKÉ / FUNKČNÍ – ty jsou nutné k tomu, abychom vám zobrazili webové stránky a fungovaly tak, jak mají nebo abychom věděli, že jste nám (ne)udělili souhlas se zpracováním cookies apod.
  • BEZPEČNOSTNÍ – cookies, které mají za úkol předcházet podvodům a případně odstraňovat bezpečnostní chyby.
  • ANALYTICKÉ – tyto nám pomáhají analyzovat, jak fungují webové stránky z hlediska chování návštěvníků a podle toho web případně přizpůsobovat a měnit.
  • PREFERENČNÍ – tyto cookies mají sloužit k tomu, aby se vám obsah zobrazoval v nastavení, které preferujete – například v určitém jazyce nebo vám jinak ulehčily prohlížení/nákup.
  • MARKETINGOVÉ – díky těmto cookies můžeme my nebo třetí strany po vaší návštěvě přizpůsobit nabídku našich služeb. Tato nabídka se vám potom může zobrazovat i mimo naše webové stránky.

Konkrétní cookies a bližší informace přímo o nich najdete v tabulce v závěru tohoto dokumentu.

Na základě čeho cookies zpracováváme?

technickými, bezpečnostními a funkčními cookies můžeme pracovat na základě právních předpisů. Bez nich bychom vám naše služby nemohli bezpečně a správně poskytnout.

Analytické, preferenční a marketingové cookies můžeme zpracovávat na základě vašeho souhlasu

Toto zpracování nám znemožníte tím, že nám souhlas nedáte, dále pak nastavením prohlížeče, pomocí nastavení cookies lišty nebo prohlížením v anonymním režimu.

Jak lze zabránit využívání cookies?

V první řadě bychom chtěli uvést, že cookies, které sbíráme za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v podobě, která nám neumožňuje identifikaci jednotlivce. Cookies nezbytné pro funkčnost webu jsou vždy uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro jeho fungování.

Nejjednodušší cesta, jak v práci s cookies zabránit, je odmítnutí souhlasu nebo přes nastavení vašeho prohlížeče. 

Více k jednotlivým prohlížečům a vymazání/blokaci cookies najdete zde:

Dovolíme si doplnit, že nastavení je potřeba provést pro každé vaše zařízení (telefon, tablet, počítač) zvlášť. Souhlas můžete vzít kdykoliv zpět.

Kdo pro nás cookies zpracovává?

Poskytovatel služby Google Analytics, Ads a Doubleclick společnosti Google Ireland Ltd. se sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko, v souladu se svými podmínkami –  podmínky používání se dozvíte tady,

Poskytovatel služby Facebook a Instagram, provozovaný společností Meta Platforms Ireland Ltd. se sídlem 4 Grand canal Quay, Grand Canal Bridge, Dublin 2, Ireland v souladu se svými podmínkami – mrkněte sem,

Poskytovatel služby Sklik – společnost Seznam.cz, a.s. se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, Smíchov, v souladu se svými podmínkami – ty najdete tady.

Dále bychom chtěli zmínit

Pokud jste nám udělil/a souhlas, může s vašimi cookies pracovat i tzv. třetí strana. V takovém případě ji uvádíme v tabulce dole.

Práce s osobními údaji probíhá v rámci Evropské unie. Pokud dochází ke zpracování mimo EU, potom na základě příslušných právních předpisů (výjimky schválené Evropskou unií, případně po splnění dalších požadavků na bezpečnost práce s daty).

Nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů. 

Při zpracování osobních údajů máte podle nařízení GDPR (nařízení EP a Rady EU č. 2016/679) právo se na nás obrátit a chtít informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; v určitých případech můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat vymazání nebo uplatnit právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.

Zásady používání souborů cookie

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

V patičce webu pod tlačítkem "Nastavení cookies" se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit.

JMÉNOPOSKYTOVATELÚČELVYPRŠENÍTYP
cookie-bare-shopZvolení souhlasů s ukládáním cookies2 rokyNezbytné
infopanel-hidee-shopNastavuje schování informačního paneluBez omezeníNezbytné
cat_showe-shopNastavuje styl zobrazení produktů v sekci30 dnůNezbytné
filter_onpagee-shopNastavuje počet produktů na stránce30 dnůNezbytné
web_versione-shopNastavuje preferenci pro desktopovou verzi na mobiluDo zavření prohlížečeNezbytné
last_visitede-shopUkládá naposled prohlížené produkty30 dnůPreferenční
remembere-shopZapamatování přihlášení uživatele1 rokNezbytné
cartIDe-shopUkládání zboží vloženého do košíku1 rokNezbytné
PHPSESSIDe-shopDočasné úložiště dat nezbytných pro použití webuDo zavření prohlížečeNezbytné

 

Ještě u nás nemáte účet?

Registrujte se a získáte nabité výhody

  • Přehled objednávek
  • Rady a tipy odborníků
  • Věrnostní body za nákup

Cookies

Naše společnost používá soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům. Kliknutím na tlačítko přijímám nám udělíte souhlas s jejich sběrem a zpracováním a my vám poskytneme ten nejlepší zážitek z nakupování.

Vaše nastavení souborů cookie

Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookie v souladu s vlastními preferencemi a později podrobněji nastavit nebo kdykoli vypnout v patičce webu.

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí.

Personalizaci provádíme na základě vámi prohlíženého zboží. Dále pak upravujeme zobrazovaný obsah podle toho, co vás zajímá.

Tyto cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a za pomoci získaných dat pak můžeme zlepšovat zážitek z nakupování našim zákazníkům.

Tyto cookies jsou využívány reklamními a sociálními sítěmi včetně Googlu pro přenos osobních údajů a personalizaci reklam, aby pro vás byly zajímavé.